Profiredőny Profiredőny

alumínium redőny | redőny szerelés | redőny javítás

1149 Budapest, Egressy út 23-25. | Tel.: +36 20 596 31 69 | E-mail: info@profiredony.hu
Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny
Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny

Szúnyogháló - termékismertető

A szúnyog- vagy rovarhálók nagymértékben javítják a közérzetét, mert nyitott ablaknál is nézheti a TV-t, vagy világíthat nyári estéken. Többféle fajtát forgalmazunk.

A háló része mindegyiknél tűzálló üvegszál erősítésű antracit színű háló. A keret alumíniumból készül, a (ral besz.) színskálából választhatja ki az önnek legszimpatikusabb színt. A legegyszerűbb a fix kivitel. Ezt közvetlenül felcsavarozzuk az ablakra. Nyilván emeleten levő ablakokra nem tudjuk feltenni. Oda rolós szúnyoghálókat ajánlunk, melyek úgy működnek mint a roletták. Fel-le húzhatók.
Hogy lent is maradjon, két profilt kell összeakasztani. Itt a rovarok nem tudnak bemászni és megfelelő kötést biztosít a lenn tartáshoz. Ajtókra oldalra húzható szúnyoghálót ajánlunk, mely előnye a kis gyűjtési térfogat. Ezenkívül értékesítünk még ajtó nyílós és oldalra görgülő szúnyoghálót. Telefonáljon és segítünk dönteni!