Profiredőny Profiredőny

alumínium redőny | redőny szerelés | redőny javítás

1149 Budapest, Egressy út 23-25. | Tel.: +36 20 596 31 69 | E-mail: info@profiredony.hu
Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny
Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny

Rácsok - termékismertető

A redőnyszerűen működő rácsoknak több fajtáját is gyártjuk. A különböző országokban különböző típusú rácsok alakultak ki, melyek az idők folyamán a saját születési helyükről elindulva teret nyernek először a szomszédos országokban, majd egyre távolabb.
Megkülönböztetünk olasz, német, osztrák, amerikai és ázsiai típusú rácsokat. Magyarország izlésvilágára a monarchiabeli rácsok hatottak, de az utóbbi évtizedekben feltűntek a könnyen konfekcionálható, gépjármű ablaktörlővel motorizált belső rácsok is, melyek az olcsó ára miatt nagyon elterjedt.
Cégünk csak redőnyszerűen működő külső rácsokat gyárt, a monarchia féle mintáktól az amerikai típusukig. Mozgatása torziós rugókkal és/vagy motorral történik. Nagyfelületű lezárásra alkalmas eszköz. Vegyi horganyzott kivitelben szállítjuk őket. Nézze meg a képeket, milyen rácsokat készítünk. Érdekli? Csak szólni kell.